שני ותום מכירים מכיתה א', אבל יוצאים ביחד עשר שנים. מלבד פז"מ מרשים ביותר, השניים מחוברים מאוד לטבע ולכן היה זה רק טבעי עבורם לקיים את היום הגדול במקום פתוח. כשהגיעו לנאות קדומים, חורשה טבעית שכמעט ולא נגעו בה, זאת הייתה כבר עסקה חתומה מראש. כל מה שנותר זה להזמין את האורחים לשעה מוקדמת יחסית כדי שכולם יוכלו ליהנות מהנוף ומהיופי של המקום באור יום. אבל לא רק מהנוף היה אפשר להתפעל. אהבנו במיוחד את לוק החתונה של שני שכלל שמלה בצבע אפרסק ותסרוקת עם צמת כתר שהתלבשה נהדר על השיער הג'ינג'י. שני מספרת שחשבה תחילה ללכת על שמלה לבנה קלאסית, אבל מהר מאוד הבינה שצבעי הוורוד והאפרסק מחמיאים לה יותר. וכלה לעולם לא טועה. במקום הינומה, בחרה שני בזר פרחי משי בשיער. ומה עם החתן? כדי להוסיף לו טוויסט, זה בחר בשלייקס ורוד אפור שהתכתב נהדר עם האישה שלו.
כמו הזוג עצמו, גם טקס החופה היה מיוחד. השניים בחרו להתחתן דרך ארגון הוויה, בטקס שמחובר למסורת אבל אינו טקס דתי. יחד עם עורך הטקס, הם הפכו את הרגע מתחת לחופה לכזה שמתאים להם, לאופי ולזוגיות שלהם. כך למשל, במקום לשבור את הכוס כפי שהורגלנו, הם בחרו לשבור מנורת פלורסנט ארוכה – אותה שברו ביחד. "הרגשנו שהרגע המשותף הזה מסמל את הקשר בינינו, שבו יש לפעמים משברים ורגעי שבירה אבל אנחנו עוברים עובדים עליהם ביחד", הסבירה שני.
גם מאחורי פרוכת החופה של שני ותום יש סיפור ומשמעות. לפני החתונה ביקשה שני מהחברים ומהמשפחה הקרובה לכתוב לה ברכות וציורים על בד, כאשר את כל הברכות תפרו ביחד למה שהרכיב את החופה המשפחתית והאישית. במקום שיר כניסה לחופה, ביקשו שני ותום מהחברים והמשפחה ללוות אותם לצלילי השיר "ערב של שושנים" שנוגן בגיטרה ובחליל.
בהמשך הערב הפתיעו החברים את הזוג עם ריקוד הולנדי מסורתי שלמדו במיוחד מראש ותפרו שמלות, חצאיות וכובעים מיוחדים. שני אחיו של החתן, גם רקדו ריקוד מסורתי שרץ בקיבוץ ממנו הם בא, והמשיכו בהפתעה של ריקוד פלאש מוב ענקי של כל האורחים.